top of page

CANBOLAT HUKUK AKADEMİ


Canbolat Hukuk Akademiden herkese merhaba. İnsanoğlu bu dünyaya ilk adımını attığı andan beri hep bir öğrenme iç güdüsü ile donanmış. Zamanla ateşi barınmayı daha da ilerlemeye kendini muhtaç hissetmiş. Bu his binlerce yıl sonra hala kendisini çokça geliştiren insanoğlunda bir elzem olarak devam etmekte.

İşte tam da ihtilafların hepimizin hayatına kıyısından köşesinden bulaştığı , neredeyse hepimizin bir sorunun çözümü için hak hukuk aradığı bu günlerde uygulamaya yönelik bilgiye ulaşmanın açlığını ve konuda ki kıtlığı en net idrak edenlerden olarak Başta üstadımız Avukat Bedrettin Canbolat ile beraber alanlarında güzel anılan ve ilim sahibi insanlardan oluşan eğitmen kadromuz ile hayatın içinden ve tamamen uygulamaya yönelik olacak eğitimlerle sizlerle Canbolat Hukuk Akademi de buluşacak olmanın heyecanını taşıyoruz.

Aslında Bedrettin Canbolat ile 10.000 canlı yayında buluştuğumuz ve Canbolat Hukuk Kanalı You tube platformundaki devam eden 31 yıllık yayıncılık macerasına gerek yüzyüze gerek online eğitimler yoluyla 51 yıllık meslek tecrübesini artık Canbolat Hukuk Akademi de ilgilenlenler ile buluşturacak.

Yine Eyüp Sabri Canbolat 2000 e yaklaşan canlı yayın radyo televizyon programı 200 den fazla yüzyüze seminer ve hayatın tam içinden uygulamaya yönelik hukuk eğitimlerini , 10.000 den fazla yüzyüze insandan edindiği tecribeler eşliğinde dileyenlere Canbolat Hukuk Akademisinde sunmaktan mutluluk duyacaktır.

Çağımızın vebası gibi olan etkili iletişimden uzak diyaloglara yönelik tedavi gibi Hitabet eğitimleri ile Özden Canbolat 17 yıllık Tv Haber Spikerliği deneyimini , Aile Danışmanlığı bilgisini harmanlayarak hedefe yönelik eğitimler ile bu konuda aranılan her çareyi eğitimleriyle katılımcılara sunacaktır.

Bunun yanı sıra Aile Hukuku, Miras Hukuku , Ceza Hukuku, İcra Hukuku, Asliye Hukuk Davaları, Sulh Hukuk Davaları, İş Hukuku, Avukatlık Eğitimleri, Ticaret Hukuku , Spor Hukuku, gibi uygulamada ihtiyaç duyulan ve ne yazık ki eğitim hayatı içinde çok da uygulamaya yönelik eğitim alınamayan neredeyse tüm branşlarda eğitim yine Canbolat Hukuk Akademisin Av. Sinem Hande Zaman , Av Muhammed Emin Kırıkçı, Av Şule Özaydın ve Av Gözde Çalışkan olmak üzere bir çok eğitmen bu süreçte aktif eğitim verecekler.

Covid 19 müsaade ederse yüz yüze etmediği takdirde on line olacak eğitimlerde konulara ilişkin tüm materyaller formlar dosya kapağından görüşme formuna dava dilekçesinden emsal karar kadar içerik olan verilecek.

Yine sertifikalarını alan katılımcılar eğitim içeriğine video olarak ömür boyu ücretsiz ulaşım sağlayabilecekler.

Netice de Bilenin Bilmeye Borcu Vardır Olanın da olmaya düstürü ile 31 senedir yayıncılık yapan ekimiz on binlerce radyo tv yayını seminer ve milyon üzeri izlenmiş youtube videoları ile yaymaya gayret ettikleri ilmi artık kendi yuvalarında sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Sizleri de bu paylaşımlarda görmekten onur duyarız. İşte tam da bu yüzden hoşgeldiniz.


Eyüp Sabri Canbolat

bottom of page